Zoekt en vindt zij de juiste match!

Zoekt en vindt zij de juiste match!

Al een hele tijd werken we samen met Katy van Secretary Academy. Daardoor hebben wij een geweldige medewerker aan het roer van ons office-management staan.
Katy is een krak in het doorvragen, tot de essentie én de kleinste details van de noden van onze organisatie in kaart zijn gebracht. Dan zoekt en vindt zij de juiste match! Bij ons was het vanaf de eerste keer raak! Maar daar stopt het niet: Secretary Academy blijft opvolgen, afstemmen met ons en hun eigen medewerker. Dat maakt onze samenwerking zo duurzaam! M.a.w., ben jij ook op zoek naar freelance ondersteuning in jouw organisatie/bedrijf? Neem dan zeker contact met hen op!

Zaakvoerder

Secretary Academy
2020-12-05T06:47:04+01:00

Zaakvoerder

Al een hele tijd werken we samen met Katy van Secretary Academy. Daardoor hebben wij een geweldige medewerker aan het roer van ons office-management staan. Katy is een krak in het doorvragen, tot de essentie én de kleinste details van de noden van onze organisatie in kaart zijn gebracht. Dan zoekt en vindt zij de juiste match! Bij ons was het vanaf de eerste keer raak! Maar daar stopt het niet: Secretary Academy blijft opvolgen, afstemmen met ons en hun eigen medewerker. Dat maakt onze samenwerking zo duurzaam! M.a.w., ben jij ook op zoek naar freelance ondersteuning in jouw organisatie/bedrijf? Neem dan zeker contact met hen op!