Administratief profiel in the picture: de management assistant

Wanneer ben je als ondernemer toe aan een helpende hand? Welke taken kun je toevertrouwen aan een ervaren management assistant? Wat zijn de positieve effecten van dit profiel op je bedrijfsadministratie? Secretary Academy, dat zelf kan rekenen op een sterke achterban senior freelancers, geeft met plezier antwoord op enkele veelgestelde vragen!

Zo herken je hét moment voor een management assistant

De ene manager is de andere niet en dus bestaat er geen precieze context waarin een management assistant bijspringt. Of je nu een bedrijf runt met 7, 17 of 70 collega’s, it’s up to you om te bepalen wanneer je een buffer kunt gebruiken. Signalen die erop kunnen wijzen dat je nood hebt aan een sparringpartner in de vorm van een management assistant? Je mailbox stroomt over, je telefoon staat roodgloeiend of je kunt nog maar weinig tijd maken voor je mensen. Een assistent werkt in de frontlinie en maakt het jou (opnieuw) mogelijk te werken aan je zaak, in plaats van in je zaak.

Het takenpakket en track record van een assistant

Businesstrips plannen, evenementen organiseren, agenda’s beheren, personeelsattenties versturen … De to-dolijst van een management assistant blinkt uit in variatie. Naargelang de noden van je onderneming en de sterktes van je assistent kan het takenpakket een andere invulling krijgen. In veel gevallen neemt deze duizendpoot ook administratieve taken op zich, zoals het updaten van de database, het verzenden van mailings of beantwoorden van telefoontjes. Hoe herken je een goede management assistant? Idealiter ga je in zee met een ervaren profiel, al is een bachelor office management natuurlijk een goede voorzet. Als je rechterhand zijn/haar coolness weet te bewaren in de dagelijkse drukte, zit je goed!

Een management assistant, approved by Secretary Academy

In je zoektocht naar een management assistant kan je versterking vinden in een freelancer met ervaring. Secretary Academy helpt je om de geschikte management assistant op freelance basis te zoeken voor de job. Hoe onze assistenten zich onderscheiden? We omringen ons met gedreven mensen die de kwaliteitslat hoog leggen. Een woord is een woord, daar mag je gerust van zijn!

Zoek jij een administratieve duizendpoot met coördinatietalent? Wil je als zaakvoerder of leidinggevende kunnen rekenen op een ervaren management assistant? Secretary Academy laat je kennismaken met een selectie topprofielen!

Contacteer ons voor meer informatie >>