Een blik achter de freelance-schermen bij Katy en haar team

De administratieve krachten van Secretary Academy

Secretary Academy is jouw go-to voor het doeltreffend opvangen én invullen van al jouw administratieve noden. Hiervoor schakelt zaakvoerder Katy de hulp in van haar ervaren freelancers. Samen vormen zij een vaste waarde voor het bedrijf en bieden ze een administratieve oplossing voor al jouw vragen. Wat zijn de eigenschappen van een straffe administratieve freelancer, waaruit bestaat zijn/haar takenpakket en hoe onderhoudt Katy de band met haar team? In deze blog kom je er alles over te weten.

Een variërend takenpakket voor de allround administratieve freelancer

De vraag naar administratieve ondersteuning is groot. Verschillende sectoren schakelen hiervoor de hulp in van Secretary Academy. Samen met ons ervaren freelanceteam, tackelen we vakkundig al jouw administratieve challenges. Om jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk te ondersteunen, maken we gebruik van een breed inzetbare kernploeg. De vaardigheden van ons team? Die beperken zich niet tot één administratieve taak, maar zijn allround! Met een brede glimlach en een positieve mindset stappen onze freelancers jouw onderneming binnen, klaar om hun passie in de strijd te gooien: het terugbrengen van de rust in jouw zaak dankzij een geoliede administratie. 

Als externe assistent manager streeft Secretary Academy ernaar om je bedrijf dag na dag te ontzorgen. Zo begin jij iedere werkdag met een gerust hart, wetende dat de expertises van onze freelancers voor een totale administratieve verademing zorgen. De vijf meest courante taken die onze medewerkers op zich nemen?

  1. All-round administratie
  2. Digitale mappenstructuur opzetten
  3. Inbox op de mappenstructuur afstemmen
  4. Ondersteunen bij facturaties en offertes
  5. Administratieve files structureren

Professionele administratie begint bij openhartige communicatie

Secretary Academy staat vol trots achter het werk van haar administratieve freelancers. Met een zorgvuldige gedrevenheid bijten ze zich vast in ieder project. Onze freelance medewerkers volgen de veranderingen in het administratieve landschap op de voet en ondersteunen je bedrijf met up-to-date kennis. Aanhoudende kwaliteit die Secretary Academy apprecieert én aanmoedigt! Om persoonlijk in te checken met elk teamlid, plant Katy jaarlijks een ontspannen one-to-one in met haar freelance administratieve medewerkers.

Door plaats te maken voor persoonlijke conversaties, hebben zowel de freelancers als Katy de kans om elkaar beter te leren kennen. Tijdens het etentje krijgt iedereen de kans om zijn of haar zakelijke ervaringen en verwachtingen te delen. Wat Katy hiermee wilt bereiken? Op één lijn zitten met haar freelance administratieve werknemers en de drempel verlagen om, wanneer nodig, een openhartige gesprek aan te knopen over de verwachtingen en ambities op de werkvloer. Transparante communicatie: check!

Heeft jouw bedrijf ook nood aan vakkundige administratieve ondersteuning? Onze bekwame freelancers schieten je te hulp!

Contacteer ons >>